van der Horst

DTM Zolder 2: Brent Verheyen met vader Guy en Chris Mattheus

GHK-T2 Racing - Norma M20 FC
GHK-T2 Racing - Norma M20 FC
Na een geslaagd debuut bij de vorige Belcar-wedstrijd op Circuit Zolder, tekent Limburger Brent Verheyen opnieuw present op de GHK by T2 Racing Norma M20 FC. Hij krijgt, net als de vorige keer, zijn vader Guy als teamgenoot, maar ook Chris Mattheus is er weer bij, nadat corona hem de voorbije races aan de kant had gehouden.
  • Powercars
Brent Verheyen - Guy Verheyen
Brent Verheyen - Guy Verheyen
"We hebben met GHK Racing al enkele jaren een junior-programma en daarmee willen we snelle jongens carrière laten maken in de autosport", vertelt Guy Verheyen aan Autosport.be. "Brent promoveerde uit de karting, richting de VW Fun Cup en de Belcar met een topwagen. Enkele weken geleden reed hij zijn eerste meters met de Norma en daarbij verbaasde hij het volledige team met zowel zijn snelle aanpassingsvermogen als zijn constante chrono's."

Chris Mattheus - Guy Verheyen
Chris Mattheus - Guy Verheyen
"Hoewel het niet de bedoeling was dat hij dit jaar al die overstap zou maken, bood de coronacrisis ons die kans en hij heeft die met beide handen gegrepen. Ik ben echter heel blij dat we de komende afspraak opnieuw ook Chris in het team zullen hebben, want dit seizoen heb ik nog geen enkele wedstrijd met hem kunnen rijden. Het zal er wel op aankomen van bij de start van het weekend bij de les te zijn, want er staat een dubbele race over 120 minuten op het programma. We kijken ernaar uit om met ons drieën en het ganse T2 Racing Team opnieuw voor een podiumplaats te vechten."

Foto's: Ronald Janssens & Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op dinsdag 13 oktober 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder DTM.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons