van der Horst

Hankook 24H Dubai: Mercedes vooraan in de warm-up

Qubaisi/Bleekemolen/Engel/Dontje - Abu Dhabi Racing Black Falcon
Qubaisi/Bleekemolen/Engel/Dontje - Abu Dhabi Racing Black Falcon
Na Audi bij de kwalificatie en de nachttraining was het op de morgen voor de race de beurt aan Mercedes om de warm-up te domineren. Beide Mercedes AMG GT3 van het Abu Dhabi Racing Black Falcon team waren bovenaan de tabellen terug te vinden. De snelste tijd was voor de #2 van Haupt/Al Qubaisi/Bleekemolen/Engel/Dontje die de zusterwagen met #3 van Al Faisal/Haupt/Buurman/Schneider/Broniszewski voorafging. De derde tijd van de warm-up was voor de Car Collection Motorsport Audi R8 LMS van Winkelhock/Hürtgen/Schmersal/Ehret/Schmidt. Eindelijk was er ook eens een Lamborghini Huracan terug te vinden in de top vijf met de vierde tijd voor het exemplaar van HB Racing.
  • Powercars
De sessie diende wel voortijdig afgebroken te worden na een crash van de MARC Mazda 3 V8. Goed nieuws is er dan weer van de kant van Black Falcon Racing dat toch met drie wagens aan de start komt nadat hun SLS volledig uitbrandde tijdens de vrije trainingen. Het team beschikt over een reserve chassis dat inderhaast werd klaar gemaakt voor de start van de race.

Foto: 24HSeries.comDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in 24H Series op vrijdag 15 januari 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Dubai.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons