van der Horst

Kronos Events houdt dit weekend competitietest voor Belgische teams

Start 2019 Belcar 25H VW Fun Cup
Start 2019 Belcar 25H VW Fun Cup
De Belgische autosportgemeenschap moet nog even wachten om weer aan competitie te denken, maar gelukkig hebben de nationale circuits onlangs weer de deuren kunnen openen. In het licht daarvan biedt Kronos Events teams en rijders de kans om komend weekend, zaterdag 23 en zondag 24 mei, tijdens twee professionele trainingsdagen opnieuw te proeven van het circuit van Spa-Francorchamps.
De professionele trainingsdagen georganiseerd door Kronos Events zijn onderhevig aan een reeks verplichte maatregelen, zoals het dragen van een mondmasker en het gebruik van ontsmettingsmiddel in de pitgarage. Er worden maximaal 33 wagens per dag toegelaten, waarvan er zich tegelijk 20 op het circuit mogen bevinden. Elke wagen mag vergezeld worden door maximaal vier personen, rijder inbegrepen.

Clubsport Racing - VW Fun Cup
Clubsport Racing - VW Fun Cup
"We weten dat die maatregelen niet de leukste manier zijn om elkaar terug te zien, maar het blijft natuurlijk een gouden kans om eindelijk nog eens over het asfalt te kunnen scheuren tijdens deze moeilijke periode", reageert Marc Van Dalen, CEO van Kronos Events. "Er blijven voor beide dagen nog enkele plaatsen over. Geïnteresseerden mogen vanzelfsprekend contact opnemen met het team voor meer informatie!"

De deelnameprijs aan een van de trainingsdagen bedraagt 1060 euro btw inbegrepen. Meer informatie vindt u hier.

Foto's: Niels VaeckSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Nationaal op dinsdag 19 mei 2020.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons