van der Horst

Misano: Vanthoor en Weerts winnen ook tweede race

WRT - Audi R8 LMS
WRT - Audi R8 LMS
Nadat ze gisteren al de eerste wedstrijd wonnen was het vanmiddag in Misano opnieuw raak voor Dries Vanthoor en Charles Weerts. Als derde vertrokken ging Vanthoor op de baan voorbij aan Patrick Kujala (Rinaldi Ferrari #33). De polesitter was verrassend genoeg de Garage 59 Aston Martin #188, maar omdat die in Pro Am uitkomt moest deze zich bij de pitstop aan een minimumtijd houden. WRT werkte opnieuw een foutloze stop af en Weerts kon tijdens zijn stint de leiding vasthouden. Achter de AKKA ASP Mercedes #88 (tweede) finishten nog twee Audi's van WRT, het startnummer 30 voor de 31.
Frédéric Vervisch eindigde samen met Aurelien Panis (Saintéloc Audi #26) als tiende, zes plaatsen beter dan Ulysse De Pauw (CMR Bentley #107). Louis Machiels (AF Corse Ferrari #52) kwam als 25e over de meet, terwijl Adrien De Leener (Dinamic Porsche #54) na zijn onfortuinlijke crash van gisteren niet aan de start kwam.

Foto: SROSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in GT World Challenge Europe Sprint op zondag 4 juli 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Misano.
  • G&A Motors Motorsport

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons