van der Horst

Nog een pak nieuwigheden voor 2013

Derde generatie BE Cox
Derde generatie BE Cox
Het mag gezegd worden: de Be Trophy 2013 staat op de rails, en in de goede richting! Na het recentelijk aankondigen van de maatregelen om een beter evenwicht te verkrijgen tussen de “benzine/diesel » versies voor de Be Cox van de eerste en tweede generatie, blijft men bij Kronos Events hard doorwerken! Zo kondigt de promotor enkele nieuwigheden aan, die van de Be Trophy 2013 een uitzonderlijk jaar moeten maken.

1. Kits van de 3e generatie bevestigd.

De commercialisatie van de kit “3e generatie”, het resultaat van de gezamenlijke inspanningen van WRT en Kronos, is een feit en dit vanaf seizoen 2013. Ter herinnering, deze kit bevat een benzine krachtbron 2,0l  VW Motorsport van de nieuwste generatie (rechtstreekse injectie, integraal ECU Bosch MS 4.0 management, …) evenals een sequentiële SADEV versnellingsbak, uitlaat met demper, kabelboom, alle moeren en bouten, benzinedrukregelaar, starter, specifieke koppeling, aangepast chassis)…). In één woord samengevat : een kit « sleutel op de deur » !

2. Prijs van de kit herberekend en …. verlaagd !

WRT en Kronos hebben aandachtig naar de opmerkingen van de klanten geluisterd en zijn steeds bijven zoeken naar de voordeligste technische en commerciële oplossingen : zij zijn erin geslaagd om de prijs van de kit uiterst scherp te herberekenen. De kit wordt nu aangeboden aan 23.500€ (excl. taksen).

3. Lanceringsactie… beperkt tot de eerste 10 inschrijvingen

Om de komst van deze derde generatie te vieren en om de trouwe klanten te belonen, lanceren Kronos en WRT een uitzonderlijke actie: op voorwaarde dat men zich inschrijft voor de BeTrophy 2013 op jaarbasis (de deelnemingsformulieren staan on-line op de website www.betrophy.be) en tot de eerste 10 inschrijvingen behoort die de noodzakelijke betalingen uitgevoerd hebben (de actie stopt op 28 februari 2013), zal de nieuwe kit van de derde generatie  verkocht worden tegen de schitterende prijs van 19.990€ excl. taksen! Schrijf nu in voor deze actie en profiteer van dit beperkt aanbod voor een Be Cox van de derde generatie : performant, betrouwbaar en zuinig.

4. Aangepaste kalender , Ciao Italia !

Om iedereen toe te laten tijdig de nodige aanpassingen door te voeren  en klaar te zijn voor de eerste afspraak, schieten we het seizoen 2013 op gang in Dijon tijdens het weekend van 11 en 12 mei, terwijl de finale van de Be Trophy seizoen 2013 zal afgesloten  worden op het prachtige Italiaanse Adria circuit, niet zo heel ver van het prachtige en schitterende Venetië, en dit op 25 en 26 october.
 
Herinneren we eraan dat de inschrijvingsgelden lager zijn dan die van 2012 voor een mooie en evenwichtige kalender met 6 meetings. Het hoogtepunt blijft de terugkeer van de 25 Uren van Spa-Francorchamps, en verder is er een première op het Nederlandse Zandvoort, het spectaculair circuit in Dijon, de meer dan gewaardeerde passage op Mettet, het klassieke en historische circuit van Zolder, en de charme van het Italiaanse Adria ! We vallen in herhaling: de BE Trophy 2013 staat op de rails, en is klaar om te vertrekken…

Nvdr. In onze autosport kalender kan u steeds de meest recente versie van de BE Trophy kalender voor 2013 aantreffen.

Tekst & foto: Kronos Events press  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons