van der Horst

Video: Zandvoort: Crash Jesse van Kuijk & Dylan Derdaele

Dylan Derdaele - Belgium Racing Team - Porsche 991 GT3 Cup
Dylan Derdaele - Belgium Racing Team - Porsche 991 GT3 Cup
Tijdens de eerste van twee wedstrijden van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux in het kader van de Familie Racedagen driven by Max Verstappen te Zandvoort afgelopen weekend kwam Jesse van Kuijk ongelukkig in aanraking met Dylan Derdaele. Derdaele moest met een lekke band de pits opzoeken en zag zo alle kansen op een podiumklassering in rook opgaan. Na afloop toonde teameigenaar Patric Derdaele zich allerminst opgezet met het manoeuvre van de Nederlander, maar oordeelt u vooral zelf op basis van de onderstaande beelden.
  • Circuit Zolder
Dylan Derdaele - Patric Derdaele
Dylan Derdaele - Patric Derdaele
"Ik denk dat Jesse van Kuijk iets te enthousiast de wedstrijd startte. Hij wilde Yannick (Hoogaars n.v.d.r.) op een eigenlijk onmogelijke plaats passeren. In dat manoeuvre misremt hij zich, gaat rond zijn as en raakt Dylan's Porsche 991 GT3 Cup tenslotte vol op het achterwiel. Dylan had op zich niets te maken met het incident en kende dus puur pech dat hij betrokken geraakte. Alle aandacht ging na zaterdag dus naar race 2 op zondag, een wedstrijd waarin Dylan als derde startte en als tweede eindigde op een zucht van de zege", aldus de vader van Dylan Derdaele.Foto's: Marnik Mouchaers & Porsche GT3 Cup Challenge BeneluxSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Porsche GT3 Cup Challenge Benelux op zondag 21 mei 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Familie Racedagen by Max Verstappen.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons