van der Horst

Spa: WEC en ELMS wedstrijd behouden support races

Ligier European Series
Ligier European Series
Vrijdag viel het nieuws dat de WEC- en de ELMS-manche voorzien op het circuit van Spa beide verhuizen naar de maand augustus, de WEC 6 Hours of Spa op 15 augustus en de ELMS 4 Hours of Spa op 9 augustus. Gérard Neveu, CEO van het WEC, bevestigde bovendien dat de nevenraces - die oorspronkelijk voorzien waren bij beide meetings - behouden blijven en mee opschuiven.
  • Dreamdrive
Dat betekent dat in het weekend van 8 en 9 augustus ook de Michelin Le Mans Cup en de Ligier European Series in actie komen. Beide series volgen trouwens de ELMS-kalender met uitzondering van de Michelin Le Mans Cup, die een extra manche telt in het voorprogramma van de 24 Heures du Mans, de 'Road to Le Mans'. Een kleine week later vormen de invitatierace van de Britcar en de wedstrijden van de Franse Porsche Carrera Cup het voorprogramma van de WEC-race.

Foto: Ligier European SeriesSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in European Le Mans Series op zaterdag 4 april 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meetings 4H Spa en 6H Spa.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons